Ankerboten Iedereen plezier op het water!

Stel jouw ideale sloep samen

Welkom op de website van Ankerboten!

Anker Boten is een fabrikant én verkoper van polyester sloepen voor iedereen!

 

Ook zijn wij nu dealer van BC sups veel plezier op kwalitatief de beste sups en voor een meer dan redelijke prijs. Tevens kunt u ze ook huren bij ons alvorens tot aankoop over te gaan.

Wij verkopen onze ANKER sloepen direct via onze websites, showroom en evenementen in het land aan particulieren. Op deze manier kunnen wij je altijd DE BESTE DEAL aanbieden! 

Op onze site kan je je eigen basisuitvoering ANKER sloep kiezen en verder samenstellen met alle opties die er mogelijk zijn. Duidelijke omschrijvingen en foto’s geven je dan een heel goed beeld van hoe jouw sloep eruit zou kunnen zien. In de categorie Sloepen Voorraad vind je een aantal door ons samengestelde sloepen die volledig VAARKLAAR liggen. Kies je één van de sloepen uit onze voorraad, dan vaar je binnen enkele dagen bij jouw in de buurt. 
 

 

Bij Anker Boten kan je verder ook terecht voor boten occasions, trailers, buitenboordmotoren en veel meer. Daarnaast is Anker Boten natuurlijk ook een FULL SERVICE bedrijf en kan je bij ons terecht voor vele watersport services zoals o.a. boottransport, onderhoud, stalling, antifouling, schade en herstel, botenfinanciering, bootverzekering, verkoopbemiddeling en zeilmakerij. 
 

 

Wij verkopen ook accessoires voor de boot, zoals landvasten, fenders, ankers, marine-hifi, funtubes, kikkers, sloten, zwemvesten, vlaggen, koelkasten, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten.
 

 

Kijk eens rustig rond op onze site of kom langs in onze showroom. Ook ben je van harte welkom op één van de evenementen in het land waar je kan kennismaken met ons bedrijf en onze sloepen. Houd onze site daarvoor in de gaten, schrijf je in op onze nieuwsbrief of like ons op Facebook. We houden je graag op de hoogte.
 

 

BEL 085-9023 924 of MAIL info@ankerboten.nl voor al je vragen en/of opmerkingen mbt onze sloepen, trailers, motoren, accessoires en services of kom bij ons langs in onze showroom. 

 

De verkoopprijzen van de sloepen op onze site, nieuwe, samengestelde of occasions zijn indicatieve aanbiedingsprijzen.

Graag komen we met jou in contact om samen tot DE BESTE DEAL te komen!

 

Veel vaarplezier,

TEAM ANKERBOTEN