Boot Trailers


Naast de aankoop van een boot is het advies om een trailer aan te schaffen. Deze kan gebruikt worden voor transport, maar ook voor de winterstalling. Daarnaast zijn alle vaargebieden in Nederland eenvoudig en snel bereikbaar met een trailer. Naast nieuwe trailers van diverse bekende merken kan je bij ons ook terecht voor gebruikte trailers. Deze trailers worden grondig door ons nagekeken zodat je er met een gerust gevoel de weg mee op kunt.

Laat je voorlichten welke boottrailer het beste bij je boot én bij jouw vaargedrag past. Ga je er veel mee op pad, gebruik je de trailer alléén als stallingsplaats of gebruik je de trailer alléén in de winterstalling. Overleg het met onze verkopers en wij geven je een eerlijk advies.


Een boottrailer is voorzien van kimrollen, bandlier en daarnaast ook van speciale verlengde kielrollen, een verstelbare boegsteun en opdraaibare beugels aan de achterkant voor een stabiel vervoer. Wij bieden je een serie boottrailers aan die kunnen voldoen aan de wensen en eisen van de wat meer eisende booteigenaren.  De comfort lijn bestaat uit kwalitatief hoogstaande boottrailers en die volop mogelijkheden bieden om de trailer geheel op jouw boot af te stemmen.

Trailers uit deze comfort lijn beschikken standaard over een neuswiel, een langere aspad verbinding, witgekleurd LED breedtelicht, geelgekleurd LED zijmarkeringslicht, wit-rood-geel gekleurd LED markeringslicht aan de verlichtingsbalk (op trailers vanaf 2.10 meter breed), stalen spatborden, kobalt verzinkte U-beugels met moeren en ringen, Goliath zelfremmende lier met instelbare liersteun, minimaal vier sjorogen, een geknikte dwarsbalk, een in het frame weggewerkte verlichtingskabel, een eenvoudig te verstellen kielrolhouder, kiel en kim vervaardigd uit massief rubber met stalen bus, 13 polige stekker.

Daarnaast zijn alle geremde uitvoeringen voorzien van schokdempers welke geïntegreerd zijn in de aspad, RVS remkabels, remkebelophouder, indien mogelijk in dissel koker weggewerkte remkabel, spoelnippels op de remtrommels en een witgekleurd LED kentekenlicht aan de verlichtingsbalk op trailers van 2.10 of 2.30 meter breed)

 

Anker Boten BV verkoopt nieuwe boottrailers van onder andere de merken Marlin, Kalf en Pega. Daarnaast hebben wij ook altijd volop gebruikte boottrailers staan.

 

Veel vaarplezier,

TEAM ANKERBOTEN