Over ons


Welkom bij AnkerBoten!

Graag nodigen wij je uit om eens uitgebreid onze website te bekijken. Wij vinden het uiterst belangrijk dat klanten goed ge├»nformeerd worden over de mogelijkheden die er zijn, wat de opties daadwerkelijk inhouden en wat de kosten er van zijn. Op onze website geven wij dan duidelijk weer wat je wel of niet kan verwachten bij het samenstellen en/of kopen van een boot. Op deze manier willen we je graag al ONLINE een goed beeld geven van jouw toekomstige boot.

De getoonde totaalprijs is een indicatieve aanbiedingsprijs. Graag komen we dan ook met jou in contact om samen tot een deal te komen! Je ben natuurlijk ook welkom in ons bedrijf in het midden van de Randstad.

Anker Boten BV fabriceert haar eigen boten onder de merknaam ANKERBOTEN. Wij stellen je boot samen volgens jouw wensen voor een scherpe prijs

Bij Anker Boten kan je verder ook terecht voor boten occasions, trailers, buitenboordmotoren, bootaccessoires en veel meer. Ook bieden we services zoals boottransport, onderhoud, stalling, antifouling, schade en herstel, botenfinanciering, verkoopbemiddeling.

Wij zijn blij met jouw interesse in ons bedrijf en hopen je graag te ontmoeten, je bent welkom in onze showroom!


BEL 085-9023 924 of mail info@ankerboten.nl voor al je vragen en/of opmerkingen!


Met vriendelijke groet,


Roland van der Hurk en medewerkers


Anker Boten BV