Over ons


Welkom bij AnkerBoten!

Graag nodigen wij je uit om eens uitgebreid onze website te bekijken. Wij vinden het uiterst belangrijk dat klanten goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden die er zijn, wat de opties daadwerkelijk inhouden en wat de kosten er van zijn. Op onze website geven wij dan duidelijk weer wat je wel of niet kan verwachten bij het samenstellen en/of kopen van een boot. Op deze manier willen we je graag al ONLINE een goed beeld geven van jouw toekomstige boot.

Alléén de getoonde totaalprijs is wel altijd een indicatieve aanbiedingsprijs. Graag komen we dan ook altijd graag met jou in contact om samen tot DE BESTE DEAL te komen! Je ben natuurlijk ook welkom in ons bedrijf in het midden van de Randstad.

Anker Boten BV ie een jachtwerf en fabriceert haar eigen boten onder de merknaam ANKERBOTEN. Wij importeren de diverse onderdelen vanuit diverse landen en stellen de boot dan samen volgens jouw wensen! AnkerBoten werkt niet met dealers, maar verkoopt alles direct aan de consument, de eindgebruiker. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de scherpste prijzen in de markt.

Bij Anker Boten kan je verder ook terecht voor boten occasions, trailers, buitenboordmotoren, bootaccessoires en veel meer. Daarnaast is Anker Boten natuurlijk ook een FULL SERVICE bedrijf en kan je bij ons terecht voor vele watersport services zoals o.a. boottransport, onderhoud, stalling, antifouling, schade en herstel, botenfinanciering, verkoopbemiddeling.

Wij zijn blij met jouw interesse in ons bedrijf en hopen je graag te ontmoeten, u bent welkom in onze in onze showroom!


BEL 085-9023 924 of MAIL info@ankerboten.nl voor al je vragen en/of opmerkingen!


Met vriendelijke groet,


Roland van der Hurk en medewerkers


Anker Boten BV