Verzekering

Ondanks dat je niet verplicht bent om een verzekering af te sluiten bij de aankoop van een boot, wordt er in bepaalde situaties wel verwacht dat je minimaal een WA-dekking hebt. Met deze dekking wordt bij een schadegeval, in ieder geval de schade vergoed aan derden. WA-dekking wordt vaak verplicht door jachthavens, stallingen en in bepaalde wateren. Het is dus zeer verstandig om een verzekering af te sluiten.

Meer informatie

Stalling

Anker Boten biedt stalling van uw boot aan voor de zomer en de winter. Daarnaast kunnen wij de boot winterklaar maken, onderhoud of reparaties verzorgen en transport bieden. De boot is dan vaarklaar zodra het nieuwe seizoen weer begint!


Meer informatie

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is belangrijk om je boot in goede conditie te houden. Hierdoor geniet je optimaal op het water tijdens het vaarseizoen. Bij Anker Boten kunnen wij alle vormen onderhoud uitvoeren, maar ook installaties, schoonmaak en reparaties. Ook hebben we vaste onderhoudspakketten, die tijdens de winterstalling bij ons kunnen worden uitgevoerd. Hiermee nemen wij de zorgen uit handen en kan de boot in het voorjaar gelijk het water weer in!

Meer informatie

Financiering

Je hebt een boot gevonden die net boven budget is, maar je wilt hem erg graag kopen? Wij bieden financieringsmogelijkheden aan bij onze Anker sloepen!
 Meer informatie

Verkoopbemiddeling

Op zoek naar verkoopbemiddeling? Anker Boten helpt je daar bij! Wij kunnen hulp bieden voor een zorgeloze verkoop van begin tot einde, maar ook begeleiding tijdens een gedeelte van het proces.Meer informatie

Transport

Als je een boot hebt gekocht, maar niet over een trailer beschikt, kunnen wij het transport verzorgen. Onze transportservice brengt de boot naar elk gewenst adres in binnen of buitenland. Ook verzorgen wij transport naar de winterstalling of onderhoud van uw sloep.


Meer informatie

Schade en herstel

Je boot is bij ons in goede handen voor het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden. Zowel polyester reparatie als het repareren van de motor kunnen wij specialistisch uitvoeren. Alle schades aan de boot repareren wij tegen voordelige tarieven. Ook is Anker Boten in het bezit van professionele zeilmakerij apparatuur. Hiermee kunnen we snel en betaalbaar reparaties uitvoeren aan dektenten, buiskappen of bootkussens.

Meer informatie