Nieuws


4-9-2018 Boek nu uw winterstalling voor 2018-2019

Zoals elk jaar bieden wij van ANKERBOTEN een geheel compleet verzorgde winterstalling aan voor uw boot. Een uitgebreid standaard pakket voor maar €75,- de strekkende meter. Wij kunnen alles voor u betekenen in de winter van onderhoud,reparatie,poetsen en nog veel meer. Kort heeft u een boot en wilt u hem tegen de vorst periode beschermen dan bent u bij ons aan het goede adres.30-6-2018 NIEUW ! nu ook verhuur van Ankerboten

Met ingang van juli 2018 starten we met de verhuur van onze prachtige ankerboten. Voor een Ankerboot op de Rotte kun je terecht bij Rio Molino in Bleiswijk. Voor op de Zevenhuizenplas kun je binnenkort terecht bij de Blokhut in Oud Verlaat.  Tip ! Huur een Ankerboot voordat je er een koopt.


20-5-2018  terrein bestraat.

Het grasveld voor het terrein is nu bestraat. Wat een enorm terrein hebben we hiermee gecreeerd !  Super, zo kunnen we weer meer prachtige Ankerboten uitstallen en verkopen !  Erg blij met ons nieuwe straatje !!


19-4-2018 de Rondvaartboot te water !

Fantastisch gerestaureerd is onze Rondvaartboot er klaar voor!  Met ingang van 28 april iedere zondag een gezellige rondvaart over de Rotte/Rottemeren. Kijk voor meer informatie op rondvaartrottemeren.nl   Veel plezier !

7-4-2018 start van het seizoen 2018

Gelukkig eindelijk mooi weer. Vandaag lekker druk. De opgeslagen boten gaan het water weer in en er is veel interesse in de nieuwste Ankerboten.

19-3-2018 Levering nieuwe boten

Er zijn weer nieuwe basiselementen geleverd voor de nieuwe modellen. 

19-2-2018 Levering nieuwe boten

Vandaag is er weer nieuwe lading aangekomen met basis elementen voor onze boten. Hierbij zitten ook 3 compleet nieuwe modellen.

01-01-2018 Nieuwjaar bij Ankerboten

Vandaag begint het nieuwe jaar van Ankerboten, na een succesvol 2017 verwachten we in 2018 nog meer nieuwe modellen te gaan produceren en verkopen.

01-11-2017 Alle boten naar stalling

Het vaarseizoen is weer voorbij. Alle boten staan weer mooi in de stalling. Bent u ook geïnteresseerd in de botenstalling? 

22-09-2017 Rondvaartboot Rottemeren


Nieuwe ontwikkeling bij Ankerboten! Per direct beginnen we in samenwerking met jachthaven Rottemeren aan rondvaarten op de Rotte met onze schitterende salonboot.

23-06-2017 Heerlijk varen in de zon

Het vaarseizoen is al even begonnen maar nu hebben we het zonnetje er weer bij!

27-02-2017 Levering nieuwe boten


Vandaag is er weer een nieuwe vrachtwagen vol gearriveerd met basis elementen voor onze boten. Op dit moment zijn wij al in volle gang om onze voorraad flink te vergroten, zodat we als de eerste zonnestralen weer in ons land verschijnen, alle geïnteresseerde klanten kunnen voorzien van een sloep. Niet voor niets is ons motto 'iedereen plezier op het water!' 

De elementen vormen de basis van de door ons gevoerde modellen onder de naam 'AnkerBoten'. De meeste basisboten worden door ons van de meest gekozen opties voorzien en toegevoegd aan het menu 'SLOEPEN VOORRAAD'. Kijk dus snel of hier een leuk en compleet model bij staat wat bij jou past en die je direct kan meenemen!

Toch liever zelf al je opties kiezen? Stel dan je eigen sloep samen! Via het menu 'SLOEP NSAMENSTELLEN' kies je zelf de opties om jouw ideale boot samen te creëren. Een kleine levertijd is dan wel van toepassing.


BEL 085-9023 924 of MAIL info@ankerboten.nl voor al je vragen en/of opmerkingen!

Veel vaarplezier,

TEAM ANKERBOTEN